Nice Port – Guisol 2

Opplev denne 2 roms på 53 kvm, beliggende i en ettertraktet og sikret bolig.

Denne komfortable leiligheten vil sjarmere deg! Den befinner seg i øverste etasje med praktfull utsikt over Mont Boron og med glimt av havet fra altanen. I perfekt stand, med 2 terrasser på 6 m2 hver. Privat parkering (100 euro i uken).

Ligger i 12 Rue Francois Guisol og ligger rett ved den sjarmerende Rue Bonaparte, gamlebyen, Promenade des Anglais, stranden, Place Garibaldi, Promenade du Paillon, butikker og restauranter.

Nær alle transportmidler for å besøke Nice og den franske rivieraen.
Bydelen «Port de Nice» er sikkert den mest autentiske av byen og byr på en unik og innbydende landsby-i-byen-atmosfære. Et bredt utvalg av restauranter, små nabolagsbarer, spesialbutikker…. En uforglemmelig opplevelse. Livet her er fullt av lys, farger, dufter og smaker: uimotståelig socca, ferskt brød, løkterte, pizza … ekte! Du vil forstå hvorfor Nice er kjent for sin gastronomi og gjestfrihet!

Spør om et tilbud. Kontakt eieren.
Fra 590 € à 990 €/uken. (Leies som regel ut fra lørdag til lørdag)
Ekstra for parkering 100 €/uken.
Tlf: +47 950 23 146 / +33 6 20 35 80 79

Nice Guisol 2

 • Type:

  Leilighet - 2 rom med 2 verandaer på 6 m2 hver - Etasje: 6 av 6 – 53kvm. HC-tilpasset, heis, porttelefon, privat parkering.
 • Beskrivelse:

  Stue med kjøkkenkrok, 1 soverom, 1 bad med WC, 2 verandaer på 6 kvm hver, østvendt.
 • Senger:

  1 dobbeltseng 1,80m x 2,00m, 1 enkeltseng 0,90m x 2,00m, sovesofa og 1 babyseng.
 • Inkludert:

  Sengetøy, håndklær, strøm, wifi og privat parkering.
 • Husholdningsutstyr:

  Kjøkkenutstyr, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, kokeplater, mikrobølgeovn multifunksjon, vaskemaskin, støvsuger, strykejern, hårføner, aircondition.
 • Multimedia:

  Smart-TV NRK TV, internett/wifi, DVD, dockstasjon, musikkanlegg.
 • Aktiviteter:

  Havet, bading, shopping, fotturer, sykkelturer, kino, diskotek, fornøyelsespark, casinoer, restauranter, kafeer, parker, golf.
 • Leieperiode:

  Leies som regel ut fra lørdag til lørdag

Would you like to leave a review for this apartment?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Legg igjen en kommentar


10 Reviews

 1. Eli og Ingrid

  28. oktober 2017

  Kjære Marion og Franck,
  Tusen takk for fantastiske dager i vakre Nice. Godt å få med seg før vi vender turen tilbake til Norge og en vinter som venter. Ikkje minst var det heilt fantastisk å få overraske Marion-tante/syste.
  Stor klem fra Eli og Ingrid;-))))))

 2. Linn og Christine

  27. oktober 2017

  Tusen takk for oss ! Vi har hatt noen supre dager i Nice. Takk for lånet av en veldig flott leilighet med veldig fin beliggenhet:-) Tusen takk for oss Vi kommer gjerne tilbake
  Hilsen fra Linn og Christine

 3. Jarle og Assa

  15. oktober 2017

  Tusen takk for deilige dager her i denne flotte leiligheten og nydelige byen. Bedre vertskap finnes ikke, vi har ikke manglet noen ting og har følt oss veldig godt ivaretatt. Kommer gjerne tilbake.. Hilsen tangoturistene fra Oslo

 4. Per og Aud

  15. oktober 2017

  Kjære Franck og Marion, Vi har hatt en strålende ferie i Nice nok en gang. to uker to uker i bekvemmelige Guisol 2. Noe trafikkstøy, men vi vil uansett foretrekke Guisol 2 ved en annen anledning (har leid Guisol 1 to ganger tidligere) som vi håper blir neste år. Tusen takk for oss.

 5. Ninam og Anni

  15. oktober 2017

  Franck og Marion, dette har vært en fiiin ferie og ønsker å komme tilbake hvis vi får anledning til det. Dere har vært flinke til å ta vare på.oss. Vi har manglet noien ting og vi følte oss veldig hjemme. Mange takk tilMarion og Franck for at vi har opplevd Nice og området. Vi tar med oss mange minner med til Norge.

 6. Anette og Florent

  15. oktober 2017

  Kjære Franck og Marion,
  Tusen takk for os. Det har vært et flott opphold her for oss, Som sist vi var her i sommer. Vi følte oss veldig hjemme her, og nyter dagene i et solfyllt Nice. Vi kommer garantert tilbake. Stor klem fra Anette og Florent

 7. Per og Aud

  10. oktober 2017

  FORELSKET I NICE OG GUISOL 2!
  Vi ble veldig sjarmert av Nice og Guisol 1 etter besøk der våren 2014 og høsten 2015. For våre to uker nå i september 2017 anbefalte Franck sin forholdsvise nyervervelse, Guisol 2, siden vi bare er to personer. Og det ble forelskelse fra første øyeblikk! Med et kjøkken som har "alt", et romslig bad m/badekar/dusj, en stilsikker teakmøblert stue m/romslig spisebord i romslig karnapp, soverom med ekstra bred og "sovegod" dobbeltseng samt varmepumpe for sval avkjøling - mens en 2CV i (nesten) naturtro størrelse på veggen brummer en i søvn.
  Apropos trafikkstøy; noen vil kunne oppleve denne som forstyrrende, spesielt når en oppholder seg på en av de to balkongene. Vi opplevde den kun som "bylyd" og trivdes utmerket både på "spisebordbalkongen" (åtte sitteplasser!) og på den tostols "badenbadenbalkongen". Sitteinnretningene der - såvel som de to hendige serveringsbordene - var jo et funn for oss to lettere tilårskomne!
  Alt i alt; Guisol 2 er topp! En blir rett og slett stormforelsket! Og det er f.eks. heller ingen ulempe at den store vindusflaten i stue/spisestue har fjernkontrollstyrte persienner og at det er varme-/kjølepumpe her også. Så fikk det heller være det samme med at vi ikke fant ut av NRK-nettTV-opplegget - for hvem har vel tid til å sitte å glane på TV med slike balkonger og med DEN byen rett utenfor heisdøra! Et vell av innsmigrende restauranter i umiddelbar gangavstand og med Place Garibaldi, alternativt Le vieux Port i normal gangavstand!
  Og går man tom for vått - og kanskje innimellom også tørt - er løsningen kompass: gå rett vest og du butter i MONOPRIX, mot sørøst støter du etterhvert på INTERMARCHÈ og går du mot nord, blir du premiert med formidable CARREFOUR! (NB! Husk stor handleryggsekk! Plastposenes tid er forbi i Nice!)
  Summasummarum: Vi simpelthen BARE MÅTTE bestille to nye uker til sommeren!!!
  Aud og Per Viggo

 8. Anette

  24. juli 2017

  Leiligheten er utrolig fin og mangler ingenting. Vi har hatt mange gode middager ute på terrassen og koset oss på den andre veranda med stearinlys.. Leiligheten er nær til hyggelige cafeer og restauranter. Det har vært beste sommerferie og vi vil absolutt komme tilbake. Stor takk til Marion og Franck for et fantastisk opphold.

 9. Florent

  24. juli 2017

  Fantastisque séjour a Nice.. Appartement tres agréable à vivre et le quartier super sympa. Franck est un hõte attentionné et prévoyant et nous avons hate de revenir

 10. Stephane et Corinne

  3. juni 2017

  La localisation est parfaite (juste à côté du Port, de la Place Garibaldi, et du vieux Nice avec de merveilleux restaurants. L'intérieur est très confortable et très bien aménagé, avec 2 jolies terrasse et une très belle vue. Le loueur, qui était sur place est... devenu un ami. Bref tout est parfait, et je regrette même de faire ces compliments qui risquent de lui faire venir plein de clients au risque que ce ne soit plus libre pour nous :-))

Click & Share the Love